Fitness

Hello! 


Hans mamma, precis som min mamma brukar göra, skickade med en liten matsäck men dricka och lite att äta nu när vi ska köra bil i några timmar. Så gulligt! 

Nu till rubriken och mer eller mindre anledningen till inlägget. Att jobba och leva med fitness är lika roligt som det kan vara tungt och skrämmande. Det är så härligt att känna skillnad, följa andra som når sina mål eller väljer att förändra sina liv. Dock finns det ju såklart en baksida. De som inte vet när man ska lugna sig, när det går över till att bli farligt istället för nyttigt eller de som känner att deras insats inte räcker så de tar till med preparat som skadar mer än de hjälper. Som denna tjej. Hon har en härlig instagram med bilder på när hon tränar, tipsar om övningar och sedan kommer denna. Jag har verkligen inget emot folk som tävlar ibikinifitmess eller bodybuilding, man önskar ju dock att detta inte var det önskade utseendet då detta är otroligt smalt. Hon är nöjd och det är allt som räknas, dock önskar man ju att det någonstans hade funnits en annan målbild när det kommer till fitness. 
Jag vill inte att detta ska tolkas som en negativ text utan mer som en tankeställare till oss som siktar mot mål som ibland inte har ett stopp och därför i våra ögon kan vara jättebra men ur en annan vinkel mer farlig. All respekt till denna kvinna och jag valde att ta bort namnet på bilden så hon slipper hamna här haha! 

Massa kramar! 

Kommentera inlägget här: