Dyngförkyld

Under kryssningen till Riga lyckades jag dra på mej en förkylning och den är ju inte helt friendly. Jag snorar och hostar och känner mej lite yr ibland. Usch! Så idag vaknade 11 och tog mej ner på stan med lillasyster min. Vi började med lunch, fortsatte med shopping och avslutade med fika. Det är riktigt härligt att umgås med henne. 
Jag köpte ett linne på newyorker men inget mer eftersom att jag ska spendera en heldag i London imorgon. Längtar något otroligt!
 
 

Underbart

Hej alla fina! Nu är jag hemma från kryssningen. Jösses vad härligt det var, även fast jag är båträdd. 
Det blir bara ett litet kort inlägg, tyvärr, så får ni se mer sen! 
 

Inspiration och förebilder

Att ha en förebild tycker jag är viktigt för en person eftersom att det är utifrån det du kan få hjälp att bilda stil eller att hitta stöd. Spelar ingen roll vem det är utan mest att man har någon ibland som kan hjälpa när man känner sej vilse. Spelar ingen roll om det är mamma, pappa, en kändis, skådespelare, flickvän, pojkvän, lärare eller någon du mötte idag pa stan. Bara känslan att kunna se upp till någon är ganska härlig.
 
Jag har alltid sett upp till min älskade mamma som i alla lägen funnits där och hjälpt mej i alla lägen. Jag tycker hon har hjälpt mej med alla mina värderingar även fast jag skapar alla på mitt sätt har hon ändå inspirerat mej. Hon är stark på alla sätt och hjälper många andra människor mitt i vardagen, det för mej är någon att se upp till och hon har aldrig sökt massa uppmärksamhet, hon behöver inte ens ha ett tack utan vet att det hon gjorde var bra.
 
Som andra har jag såklart kändisarna; Justin Bieber, One Direction, Olly Murs och Ed Sheeran. De alla har ju såklart sina för- och nackdelar då vissa har hittat lugn i droger och andra inte. Dock tycker jag om allas historia och jag finner tröst i deras musik. Jag tänker inte rabbla upp hur alla blivit kända och exekt in i varje detalj jag ser upp till dem, men ni förstår nog.
 
Sen är det bloggvärlden. Inom bloggvärlden har jag haft svårt att hitta en blogg som jag skulle kunna sitta och läsa dag in, dag ut, men jag har lyckats hitta två. Det är Keela och ANNAWII. Jag tycker att deras sätt att nå ut till världen är annorlunda och jag vet inte men jag tycker de är ganska unika faktiskt. Vist, ANNAWII precis som många andra bloggar om mode, men hon är ändå något extra men Keela sticket istället ut enligt mej då hon inte är bara fotograf eller bloggar om mode. Hon är störtcool precis som hon är.
 
Det viktiga med förebilder är att våga stå för dem också och inte låta någon annan trycka ner dej för att det är "fel" att tycka om eller se upp till en viss person eller grupp.
 
Kategori: