Fredag

Äntligen fredag och jag har hunnit jobba, åka till banken, ätit med mormor, morfar och familjen minus lillasyster samt dricka kaffe med Adde, Teddy och Fredde. Jag njuter av att vara ledig imorgon! Får se vad som händer utom att jag ska äta brunch med Amelie runt 12. Ikväll blir det plugg i form av att rita. 
Ha en bra fredag kväll! Kram!

Mitt jobb

Det är otroligt vilka människor man kan hitta bara genom att jobba. Falska människor som söker skvaller och snackar bakom ryggen, underbara människor och människor som dömer efter utseende även fast alla har hår nät och till stor del likadana kläder. En av de underbara människor jag träffat är Isabella som kan göra mina dagar! Det är nästan kul att komma till jobbet och veta att att hon är där, dock jobbar vi sällan tillsammans så dagarna är normalt sega. 
Imorgon är det fredag! Yeay!

Tagga!

Nu finns det massaker att se fram emot! Närmast är helgen, sen nästa fredag när jag får ledigt i några dagar, sen Kolmården som vi bokat idag (!), Thailand, Afrika och sen förhoppningsvis högskolan! Jag är så tagg på de planer jagar med vänner etc. Kommer bli så otroligt härligt!
Kommer bli många fina bilder! Kram och godnatt!