Lat

Då är helgen slut, och mitt efterlängtade lov är här! Jag jobbade från onsdag till söndag förra veckan och jag är så glad nu att jag inte behöver tänka på varken jobb eller skola! Inte just nu iallafall haha!
I collaget ser ni bilder från fredagen och lördagen när jag gick modell! Jag gick för Häst och Hund som sagt, och mina kläder blev ändrade från den fina klänningen till CREAM istället. Men alla va nöjda med prestationen! Kungen med hela familjen va där, de verkade tycka att hela spektaklet va intressant!
Jag ska blogga mer, kram!

Nervös

Idag är frösta visningen och jag är så galet nervös! Jag vill att det ska gå bra, håller tummarna att inte ramla eller nåt annat klantigt! Längtar verkligen efter KAFFEklänningen dock! 
Imorgon är det visning igen, dock får familj och vänner komma då så det blir inte lika läskigt! 
Ska bli stylad om lite mer än 1 timme, hoppas man kan bli vacker haha! Plus att jag hittade mina svarta pumps, som jag letat efter, lagom till visningen, tack för det!
Samtidigt som all denna lycka och nervositet går genom kroppen så saknar jag en av mina bästa vänner! Han är inte hemma just nu, och satan det svider. Dock ska han komma hem snart, så det värmer lite iallafall.
Kram och förlåt för ett spretigt inlägg!

New start

Helt galet vad mycket som händer i mitt liv just nu! Inatt satt jag uppe till 3 och skrev över och klart alla låtarna till spexet för det var ett möte idag. Efter skolan idag åkte jag hem, tog en snabbdusch och åkte sedan till Häst och Hund för att prova kläder jag ska ha till visningen imorgon! Jag är så himla glad och taggad! Har visning fredag och lördag sen vanligt jobb på söndag. Dock är det LOV nästa vecka så.. Jag är otroligt lycklig!
Väl på Häst och Hund träffade jag Åsa som har ett märke som heter KAFFE. De har så himla snygga kläder och jag ska få ha en av deras klänningar! Super nöjd! Ska se om det kan komma några bilder, troligtvis från lördagen för imorgon är det VIP-visning, bara företag etc.