Magi

Utan min underbara familj och pojkvän skulle jag gå under. De stöttar mej och hjälper mej när det är tungt! Lillasyster har tvingat på mej lite serier och vi har suttit å pratat. Jag älskar dom hjärtligt! 
Nu blir det fotboll och jordgubbar tillsammans med detta inlägg och en bild från tumblr!
Kram!

Grow

 
Nu, efter mina 20 år på denna jord, har jag fattat hur vissa saker fungerar. Det spelar ingen roll hur mycket du ger och du inte får något tillbaka. Man mår inte bra och det tar för mycket energi. Jag går runt med hängande huvud när jag tänker på hur många jag bara gett till. Jag mår illa och är gråtfärdig relativt ofta då jag har "vänner" som bara tar, jag gör allt för dem men får ingenting tillbaka. I hopp om att de ska ge tillbaka hinner jag hamna djupare i mina gravar jag gräver och därav sjukt jobbiga känslor.
Tänk på det, det är inte vänskap om inte båda parter känner att de betyder något!

Trasig

Det är bara kul till viss gräns innan det helt plötsligt slår över. Jag har haft små aningar om vad som händer men inte förens idag är det helt klart vad jag står inför. Jag har haft det jobbigt och kämpat aset av mej för att verka glad, mötas med ett leende och verka bekymmersfri. Jag har folk som springer bakom ryggen på mej, stänger mej ute och inte vill ha mej i sin närhet. Jag känner mej helt trasig..