Valborg

Bild från Köpenhamn, tycker den passar på något sätt.
Okej, så jag vet att det är valborg idag och tack vare Mathias vet jag även att det ska vara kungens födelsedag idag. Hur som, jag vet att jag valt att mer eller mindre vara själv ikväll men det känns så tungt. Mathias sa att det skulle vara kul om jag kunde komma och vara med när de ska festa ikväll. Dock känner jag inte för att umgås med allt för många idag. Nä, valborg suger.
Jag har i alla fall lyckats få ordning på lägenheten, eller en tredjedel av den haha! Får se om det blir så fint att jag fotar eller om jag skiter i det.
Bilder från min lunch idag med två av mina närmaste och mest älskade vänner kommer senare. Jag har glömt fota när jag ätit med andra..
Kategori: Dagbok Taggar: Köpenhamn, Valborg;

God morgon!

 
God morgon! Hoppas ni sovit gott!
Idag är planen att städa min pojkväns lägenhet så att jag också kan få plats, sen kanske kanske kanske träna (har lixom inget att göra) och ikväll troligtvis träffa hans kusiner. När jag tar mina små breaks från städandet ska jag försöka blogga och fixa bloppisen. 
Men innan jag börjar tänkte jag lägga upp bild på gårdagens smink när vi åkte ocg grattade morfar. Alltid lika kul att få träffa mormor och morfar!

Glyptoteket

Här är några av mina favoriter!
Go' Kväll! Jag tänkte slänga in ett inlägg med lite bilder från Köpenhamn när jag ändå har tid. Sitter barnvakt.. Ena har somnat, det andra sitter och spelar på sitt rum och den tredje väntar på att jag ska bli klar. 
Glyptoteket är ett konstmuséeum med extremt vackra statyer som lyckats bevaras genom tiderna. De har olika delar och alla är vackra och intressanta. Det finns lite fakta om de flesta och det finns år på alla.
 
 
Kategori: 2016 Resor Taggar: Glyptoteket, Köpenhamn;