Fullt upp

Hello!
Mitt bloggande har varot det sämsta på länge, men jag har inte hittat lugn att sätta mig och skriva. Idag har dock otroligt mycket fallit på plats och jag är otroligt nöjd! Jag hade samtal med en "klasskamrat" om ett grupparbete och de är så otroligt kunniga och härliga! De hjälpte mig och såg till att jag var med på allt. Wow vilken grupp!
Imorgon är det fullt schema! 06.00 är det dags att gå upp, åka till frukostmöte sen tillbaka, hämta nycklarna till min lägenhet och sedan jobba. Vilken dag!
Vi hörs imorgon!
Kram!

Do not give a ****

Godmorgon mina underbara!
Jag har lyckats få skit för så otroligt mycket jag gjort under 4 månader och nu känner jag inte för att ta det mer. Jag har inte lagt mig i någon strid men nu är det dags. Stressen tär på mig lagom mycket så jag tänker inte ta fler strider, det får bara vissa att må lite bättre när man blir förbannad. Så nej, nu är det dags att byta tänk, jag skiter fullständigt i det. Blir man väckt mitt i natten av sms förstår man att det är dags.
Så idag; fokus på mitt lunchpass och plugg. Kan det bli bättre? Jag tänlte träna innan men har otrolig halsont.. Usch!
Skriver vid lunch, när passet är klart.
Kram vackra människor!

Kategori: Dagbok, JTfitness; Taggar: Standing strong, Take no shit, You are the best!;

MIN pojkvän

Hello!
Nu kommer en hyllning till en människa som har tagit en stor del av mig till det bättre. MIN pojkvän. Han har ett hjärta av guld och är helt magisk. När jag drömt mardrömmar har han lagt sig hos mig, han ser till att jag mår bra och på något sätt mumlar vi när vi kommunicerar. Han får mig alltid glad, han håller mig när jag gråter och han skrattar med mig och mot mig. Jag skulle inte stått utan honom. När jag mådde som sämst efter allt med mitt x tog MIN pojkvän mig i armarna. Vi va inte ens tillsammans när han fick mig att stå efter allt. Han va min vän som jag berättade allt till, som jag skrattade med och tränade med.
Jag är så lyckligt lottad som fått honom! HAN med stort H.
Nu ska jag sätta mig med lite planering, så vi hörs imorgon!
Kram!