2 månader

Idag har jag och min älskade pojkvän varit tillsammans i 2 månader. Lite tråkigt att jag varit borta 7 av de 8 veckorna men njuter varje sekund jag vet att han är min. Saknar att kunna vakna upp vid honom, hans skumma humor och att bara sitta framför tvn med honom bredvid mej. Men om 9 dagar är jag hemma.
Vi har kommit hel från ett ställe där vi åt lunch, tyvärr blev det för mycket och vi åt oregelbundet igen så min mage sa ifrån och jag gick och vilade när vi kom hem. Mår bättre nu!

Glögg i Thailand

Snart dags att sova men tänkte slänga in ett inlägg med lite smått och gott.
Idag firades första advent även här i Thailand. Jag, mormor och morfar åkte för att träffa deras kompisar och dricka lite glögg och äta middag. Det var underbart trevligt och de va så glada att jag var med.
Innan vi åkte har jag lyckats hitta lite saker som kommer ta delar av min lön ;) Det är smink och smycken som jag blivit helt förälskad i.
Smink jag vill ha
Smycken jag vill ha

Hua Hin

Älskade Hua Hin. Det finns mycket att se och mycket att göra här. Första veckan var vi som sagt uppe på apberget och det är verkligen underbart utom att aporna är lite läskiga. Det är ett par trappsteg upp till ett tempel men det är klart värt det. Det är en underbar utsikt över Hua Hin och man kommer upp till ett jättevackert tempel. Aporna ska man ju aldrig lita på, de tar allt som är lätt och de har äckliga tänder. Så det är väl ett tips antar jag.
TIPS 2; Akta er för aporna!