5 dagar sen

Helt galet att det gått 5 dagar sen jag bloggade sist.. Jag har ju varit upptagen men känns inte som 5 dagar sen.
 
Jag var ju på Kolmården med Mathias, Andreas och Fredrik. Det var underbart! Jag ÄLSKAR djur och även fast vissa djur ser mindre glada ut (snyft) så är det underbart att läsa om dom och se hur de ser ut utanför bilder. Jag fotade ju såklart och kom upp i 1500 bilder ungefär så det kommer bli ett antal inlägg med ett antal bilder.
 
Blir träning imorgon bitti direkt efter en jobbintervju. Rätt taggad faktiskt. Mathias har börjat högskolan nu (precis som Amelie och Evelina) dock bor han hemma fortfarande så han ska med på gymmet imorgon innan hans skola börjar.
Hur ser er vecka ut? KRAM!

Onsdag

Bild från i fredags 
Redan onsdag och jag har en fullbokad vecka kvar. Idag ska jag shoppa med Louise och Elin sen åka till Simone på kvällen, imorgon ska jag åka från Simone till Emilia för att fortsätta planera, sen till K på kvällen för att på fredag åker vi tillsammans med Mathias och Fredde till Kolmården (!!) sen är det möte på Cloud No9 på söndag. Ska bli så galet kul! Ska försöka blogga så mycket som går. 
Just nu sitter jag dock på Plaza hotell och dricker kaffe. 
Vad ska ni göra i veckan?

Måndagen

Jag hade en underbar måndag igår. Jag gick upp tidigt för att ta bussen till Eskilstuna där jag träffade Mathias, cyklade hem till honom (vi träffade båda våra mentorer från förra året och vår underbara svensklärare), bakade muffins och år dem varma med en kopp kaffe, sen åkte vi till skolan endast för att träffa våra mentorer och svenskläraren (planerat sen några dagar innan), chop chop på vägen hem efter en snygg douch-parkering, tränade och till sist jacuzzi med en öl. Det var underbart! K va med och jag sov hos honom igår, vi somnade till Sagan Om Ringen som jag annars älskar. 

Idag gick åt att planera lite mer på redan till Thailand och det gick väldigt bra. Vi satt i 4 timmar och ska fortsätta på torsdag haha! Längtar så grovt mycket! 
Kram!