trubble sleeping

Då kanske det är dags att sova, men lyckades ta en powernap och är pigg igen.. Skulle nog behöva sova annars. Kanske ska kolla på en film. 
Kram!

Ensam hemma

Jaha då har Charlie lämnat så det är jag och gosakerna hemma haha! Dock är det skönt med alla grannar runt om, eftersom att det är röd dag idag har vissa tagit ledigt imorgon och tar sej då gärna ut hit. Men det blir film hela natten och sova lite imorgon innan alla kommer och ska gratta mej.
Love!
 

A is-it-good-or-bad day

Idag började dagen med lite mer än 3,5 timme hos frisören, sedan blev det en sub till lunch under de sista 20 minuterna på spexmötet. Sen blev det att göra ett sista försök i matten och sen få reda på att det stod F på nationella. Mathias ät skyldig med 50 kr, det tröstar dock inge vidare längre. När jag satte mej i bilen med Elin och Perra fick jag ett sms från bubbleroom som sa att att paketet med klänningarna kommit! Nu är det dock ett packet kvar. 
Som rubriken avslöjar vet jag inte om denna dag är bra eller inte eftersom att det händer bra och dåliga saker omlott varandra.
 bilden är från imorse, klass 1 & 2 skulle åka med bussen
en liten snabb bild från salongen idag