As I call it "babylycka"

Idag har jag upplevt en dubbel "babylycka". Jag känner att vissa saker jag får blir mina "bäbisar" och idag fick jag ett par nya låga vita converse (love), det är första "babylyckan", den andra lyckan är en ny häst i stallet! Han är den mysigaste jag träffat och helt underbar! En av ägarna tycker jag kan rida in honom när han mår bättre, just nu har lite problem med ryggen, halsen och ena hoven. 
Vallacken som kommit till stallet påminner om min första häst, Rejran (Very Rare). Hon var en travare som jag red in när jag kom hit (7 år), hon lämnade livet för några år sedan och hon var mitt liv den tiden. Pojken som står i stallet nu påminner om henne. Hoppas vi kan få samma kontakt.
Fler bilder på conversen kommer :)
 
 

Heldag

Idag blir det en heldag med plugg. Pappa ska ta med mej ut på en timmes promenad i det fina vädret med hunden också, men utanför det är det bara plugg som gäller..
Ska skriva lite mail och brev också, haha där låter man proffsig. Kameran följer anagligen med ut sen, får se om det blir några bilder att leverera.
Hoppas ni får en dag att njuta av!
 

Earth Hour #2

Nu är Earth Hour slut och vi hade jättemysigt! Vi spelade försvunna diamanten och åt choklad :) innan det åt vi fläskfilé med rotfrukter, underbar kväll! Satt och kollade lite på stjärnorna oxå, det är så himla vackert ^^