Äntligen!

 
 
Äntligen har jag fått veta att en fotografering med Simone blir av! Redan imorgon! Ska bli perfekt! Längtat så mycket efter en fotografering! 
Imorgon kväll ska jag till Mathias för att träffa några som gick på gymnasiet samtidigt som jag och äta middag. Ska bli mysigt.
Ska ta å sova nu, godnatt! 

Jobb till 02:30

Bild från INSTAGRAM, vet inte varför sen blir så konstig...
"God morgon"! Jag har varit vaken några timmar redan men känner mej helt zombie.. Jobbade i natt och det var otroligt roligt! Jag träffade världens bästa medarbetare där! Förutom att hon inte har Facebook, instagram, aldrig drucken en Chai Latte eller visste vad tumblr var så är hon magisk haha. Hon fick en hel lista av mig vad hon skulle göra innan vi träffades igen haha! Hon gjorde kvällen igår.
Dock vaknade jag med huvudvärk och en klump i magen idag. Huvudvärken var för att jag pressade mig vaken med lite mer energi än vad jag hade och klumpen i magen för att jag har en kompis som stänger mig ute och jag vet inte varför. Jag har inte ork att fråga för sist blev hen lack så jag funderar på att skita i det. Dock mår jag apa när jag inte får svar..

Tvivel

Att tvivla eller att känna sig vilse är aldrig kul men det är något jag är mer eller mindre proffs på nu med tanke på omständigheterna. Vi kan ju börja med gymnasiet som fick mej att både öka och tappa självförtroende och självkänsla samtidigt och sen alla jobben jag har. Att jobba med flera olika jobb har sina nackdelar. Absolut jag får en grovt skön variation, men jag är oftast bara behövd några veckor eller några veckor. Efter ett år börjar man tvivla på sin förmåga att arbeta eller om man faktiskt duger. Men jag är bara jag och det duger i längden.
Kategori: Dagbok Taggar: Rosor, Tvivel;