Uppdatering

Hej! 


Har jag sug att blogga eller vad! Jag vågar inte använda så mycket internet när jag är på campen, så gör det nu hehe. Vi sitter inne i Norrköping och dricker kaffe, laddar telefoner och ska snart åka och duscha. 
När vi kom in hit såg jag att vi satt bredvid några som fixade utseendet på en blogg, vart man sugen att fixa min då eller? Ska försöka göra det när jag kommit hem och fixat dator hehe. 
Vi ska snart åka vidare! 

Kram! 

Söndag

Hej! 


Ja vi ska snart sova, men TV blir otroligt heligt när man sover bort det när man jobbar natt. 
Idag har vi varit på stan med tanke att byta väskan, men allt va stängt, så vi åt lunch innan vi åkte hem och efter det har vi segat till filmer. Jag sov mellan 9 och 12 idag så är lagom trött nu hehe. Men måste ju få tillbaka dygnet. Så imorgon ska jag upp och byta väskan och laga mat, sen sega haha. 

Så vi hörs imorgon! 
Kram!

Sweetpotato 🙌

God morgon! 


Här om dagen år jag något av det godaste på länge. Jag åt sötpotatis och färskpotatis tillsammans med kronärtskockshjärtan, guacamole, morötter och falafel, till det tog jag även lite naan bröd. Hallå eller vad gott! Jag rostade potatisen och morötterna, det är så gudomligt gott! Det var enkelt och galet gott! Funderar på att göra det snart igen! 

Jag ska sova nu, men ville få upp receptet på bloggen innan. Sista natten för denna gång startar 23.00 ikväll! 
Kram!