Bihåleinflammation

Så, jag va hos läkaren idag och fick resultat bihåleinflammation. Jag har aldrig haft en "diagnos" förut utan fått "du är lite infekterad" eller "det är bara ett virus". Just so you know, viruset är kvar och infektionen gjorde så att jag inte kunde öppna eller stänga munnen helt. Hur som haver, jag har just nu 4 tabletter i mej och 4 näspeys.. Yeay. Och anledningen till varför jag inte bloggat har varit för att jag har grymt ont om jag inte har tabletterna och när jag har tabletterna försöker jag typ äta å sånt jag inte kan när de slutat värka. 
Jaja, godnatt! 

Sämre

Denna är från weheartit 
Jaha då mår jag sämre igen.. Ryggont, huvudvärk, ont i köket, hög feber och tjock hals. Yeay... Men men, igår när jag mådde lite bättre fotade jag lite fina bilder som ska upp här. De också haha ;) men hoppet när jag är sjuk är ju att alla bilder blir klara.

Kaffe och träning

Jag skulle kunna lägga upp bilder med en kaffekopp, mat eller något träningsrelaterat, för det är mitt liv. Är jag sjuk dricker jag kaffe men tränar inte, är jag frisk gör jag båda och mat gör man ju alltid. Ritar jag finns kaffe vid sidan, jobbar jag finns kaffe där och dricker jag inte kaffe så tränar jag haha! Kollar igenom bilderna jag har till bloggen och de har bara träning, kaffe, mat eller bra texter. Fancy! 
Som sjuk försöker jag få i mej allt dom kan göra mej frisk, jag äter frukt, dricker vatten och äter avokado. Det är så otroligt gott och det är mjukt för halsen men fortfarande mat!