Söndag

Igår på festen
Fikan med Perra
Hello babes!
Just nu sitter jag framför TVn i väntan på att pojkvännen ska komma hem från gymmet.
Jag har haft vilodag idag och istället för att träna umgåtts med Perra på eftermiddagen, Amelie och Niklas på förmiddagen och mamma och Putte runt lunch. Haft fullt upp, så ska bli skönt att försöka ta igen sömnen jag missat denna helg.
Igår va jag, Amelie och Niklas på en fest hos ett par av Amelies kompisar. Det va jättemysigt läge och vi hade jätteroligt! Jag träffade otroligt fina och inspirerande människor och jag är jättenöjd!
Hoppas ni haft en lika bra helg som jag!
KRAM!

Nytt!

Yoho!
Tänkte slänga in ett inlägg innan jag går och lägger mej. Jag har fixat lite med bloggen! Jag har tagit bort, lagt till och redigerat kategorier. Träning heter nu istället JTfitness, Style och inspiration har fått alla bilder med smink och Photoshoot är ny då jag har planer att fotografera andra än Simone också.
Hade jag skapat en blogg med endast fokus på träning skulle den hetat JTfitness av många anledningar, men därför är kategorin JTfitness.
Jag ville dra ner lite på alla min tusen olika kategorier och insåg att jag inte ens använder smink-kategorin längre, så den fick slås ihop med style och inspiration.
Jag har pratat om att fotografera mina vänner och jag har massa idéer om hur de ska se ut, så det blir ju inte bara Simone som blir fotad och därför ändras bara rubriken till Photoshoot. Även fast hon är magiskt bra!
Jag blir ju helt uppe i varv när jag tycker att jag har en bra idé haha!
Men ska sova nu!
God natt!

HELT SÅLD!

 
Hello!
Dåligt bloggande för att det inte hänt något speciellt. MEN nu har det hänt något! Förutom att jag åkte till mamma och träffade hela familjen, mormor och morfar och Catta, så har mitt paket från ICANIWILL! Jag beställde byxorna igår och de är här idag! Jag är så lyckliga, de är så snygga och de kom så lägligt med tanke på att jag skickade in de trasiga byxorna idag! Längtar tills jag ska träna igen!
Ska snart "piffa till mej" för att sedan dra till en kollega och spela spel och bara ha en mysig fredagskväll!
Ha det magiskt!
Kram!