Påväg hem

Igår satt jag och lillasyster och kollade på Game of Thrones när mamma kommer upp med jordgubbar! Det var så himla gott! Lillasyster hade dessutom innan tagit med sig kakor upp som vi myste med. Älskar min fina familj, kommer bli svårt att lämna dom samt flytta från dom till resor samt när jag ska plugga vidare. 

Afternoon

Nu har jag varit hemma i mer än 1,5 timme, fixat en slags hälsosmoothie och köpt världens godaste te! Jag har bokat ett träningspass till imorgon och jag har skaffat lite motivation till att skriva uppsatser (det behövs tyvärr). Har dessutom skaffat planer till valborg! Äntligen faller bitarna på plats! Sitter dessutom och kollar på Hercules och den får mej att känna mej 5 år igen, underbart!

Tisdag

Bild från fredagen
Bild från söndags
Snabb genomgång på helgen! 
Fredag åkte jag som sagt och åt tårta med Elin och Perra, sen till Ewe för att vara med på hennes skola då de va någon spanskafton och sen till Jessica för att gratta henne. 
På lördagen överraskade jag, Alexandra och Amelies pojkvän Amelie. Vi gömde oss i garderoben och sedan åkte vi till Boda Borg, 13 stämplar tog vi (det bästa jag gjort haha)
Söndagen kom Perra till mej och vi kollade på skräckfilm, åt lunch och pratade skit. 
Igår hände ingenting utom stress över nationella provet muntligt som jag ska ha idag. 

Idag var jag och Perra på gymmet, efter skolan ska jag hem och försöka plugga som f*n! 
Hoppas ni får en underbar tisdag!