Nya bloggen

Hej! 

Jag kommer tyvärr behöva skjuta upp den nya bloggens start till torsdag eftermiddag. Jag har nämligen inte tid att sätta mig med den just nu, men skulle den bli klar snabbare så byter jag då. 
Mitt nya instagramkonto är privat, men om ni vill föröka det så är det bara att skicka förfrågan, den blir också avslöjad i samma veva som bloggen. 
Hoppas ni har en underbar måndag! 
Kram!

Heldag

Hej! 

Jag tänkte köra en snabb sammanfattning av dagen, så ni vet att jag lever haha! 
Vi gick upp relativt tidigt för att åka iväg till Malmamarken där vi gick runt i 2 timmar, sen åkte vi och åt lunch hos mamma och efter det har jag fotat. Jag fotade med min älskade Simone i 3 timmar, sedan blev det en bilfotografering. Nu på kvällen fixade Han vattenmelon och körsbär till oss båda. Bästa i världen!
Jag ska försöka skriva imorgon, annars hörs vi på onsdag, min sista arbetsdag innan flytten. 
Kram!

In med det nya ut med det gamla

Hej! 


Jag håller på att slita aset av mig på jobbet. Som tur är så har jag bara 5 arbetstillfällen kvar, vilket kan vara skönt när man då slipper någon som står och skäller ut en för att man glömt skriva en lapp men gjort allt annat rätt. Extremt trött på det. Men som sagt 5 tillfällen kvar. 

När jag inte är och köttar på jobbet försöker jag komma igång med den nya bloggen samt ny instagram. Det är dags att komma igång med ett nytt avsnitt mitt i allt. Det blir ny blogg, ny instagram, ny stad och nytt jobb. SÅ TAGGAD! 

Hoppas ni har en underbar fredag! 
Vi hörs imorgon! 
Kram!