Studentklänningen

ÄNTLIGEN hittade jag klänningen som får mej att dö! Är den inte vacker? 199 kronor från Nelly och det kunde inte kännas bättre! Jag är så lycklig att snart få hem den! Längtar massor till studenten nu! Dessutom kommer jag kunna köpa en till om det skulle vara så!

2 days

Godmorgon! Igår va jag inne i stan med Ewe, vi kollade kläder, åt sushi och fikade. Efter det körde jag bil för att se vilken nivå jag ligger på. Och på kvällen efter middagen åkte jag tillbaka till stan för att träffa Anton och Adde. Vi kollade på a million ways to die in the west och åkte i Antons underbara bil! Min natt med de två fånen var underbart rolig och härlig! Adde däckade efter 1 medan jag och Anton satt och pratade till 5. Det är så skönt att prata med folk på nätterna! 

Finns inte ord

Då är andra fikan för dagen avslutad och båda fikastunderna har varit givande. Har lärt mej nytt, fått lite tillsägelser och fått olika vinklar. Andra var med Louise och jag har sällan varit så lycklig över att ha någon som jag är när jag är med henne. Hon hjälper mej, stöttar mej och låter mej vara mej själv. Kunde inte vara mer tacksam. Det finns inte ord för hur mycket jag tycker om henne, även om jag önskar det så att jag kunde förklara för henne hur mycket hon betyder.

Jaja, påväg hem nu, ska plugga massor och mängder med engelska... Önska mej lycka till!