It's on!

Hello!
Sista inlägget för idag! Ska upp relativt tidigt imorgon för att få saker gjorda.
Men iallafall, till bilden! Igår när jag låg i soffan med godispåsen i famnen hittade jag denna bild. Jag har alltså nu satt att november blir godisfri! Inge godis, inge läsk osv. Är faktiskt taggad haha för att se om det faktiskt funkar!
Hörs imorgon!
God natt!

Kärlek

Hello!
På bussen hem från jobbet, extremt nöjd med dagen. Min dubbelbemanning idag är en av de bästa människorna någonsin på så många sätt! Hon är som min lillasyster fast i min egen ålder, perfekt!
Iallafall, imorse slog jag mitt personliga bästa på gymmet i marklyft, 55 kg! Förra veckan tog jag 35 kg, idag var jag dock sur över att min koreografi inte satt när jag övade bodybalance, så kan vara därför haha!
Jag skriver igen senare, ska ändå sätta mej och skriva lite på datorn!
Kram!

Frukost

 
Hello!
Dagen började ganska tidigt med tanke på att jag är van vid att vakna runt 8 så när klocka va 7 var jag igång haha! Jag och Han åkte till en verkstad för att lämna bilen jag f*ckade up för några veckor sen, efter det gick vi till biblioteket för att fixa ett lånekort till mej och sedan till gymmet. När vi var klara åkte vi och handlade lite komplement till kylen innan lunch (!) och snart ska vi ner till jobbet. Jag har dessutom hunnit skriva klart en uppsats haha och hunnit hantera lite tracks.
Började dessutom med en bra frukost för mej som ibland har jättesvårt med fukost! Blev yoghurt med mango, kiwi och physalis plus en kopp grönt te. 
Skriver senare!
Kram!