Kul att höra!

Imorse ringde en av skolorna jag jobbar på och de behöver mej imorgon. Det är tre skolor nu som velat ha mej i första hand och det är extremt roligt att höra. Skolor har rekommenderat mej mellan varandra och jag har nu fått extra mycket jobb! Det är magiskt! 

Ligger i soffan och väntar på pojkvännen just nu, vi ska äta tacos ikväll. Så mysigt! Har även köpt nya byxor idag, ÄLSKAR DOM! Ska försöka fixa bild på dom imorgon! 
KRAM! 

Godmorgon!

Godmorgon! Låg halva natten och kollade på övningar och motivation till träningen. Går som bäst när man är trött. Då är jag mest motiverad haha. Så ska försöka testa vissa övningar ikväll.

Men nu, min enda helt lediga dag, spenderar jag i soffan framför senaste avsnitten av Grimm som jag missat. Sen ska jag till stan för att träffa Elin och Perra för att fika! Galet vad jag saknar dom hela tiden. 
Kategori:

Funderingar och mål

Bild från höstas
Somnade hos pojkvännen efter gymmet men lyckades komma hem till middagen ändå. Efter en varm dusch satte jag mej med mitt blogg och skrev ner vad jag vill med exempelvis min träning, men även vad jag sparar pengar till. Älskar att skriva ner det, blir ju ledsen när man lyckas stressa bort ett mål eller en tanke man hade. Jag har även suttit med tankarna om jag ska skaffa en blogg vid sidan av denna där jag endast har fokus på träningen.. Men har inte kommit fram till något. Så det kommer väl om det kommer haha.
 
Imorgon är jag hundvakt, ska försöka skriva rent allt från ikväll. Sen ska jag tillbaka till pojkvännen och sen till mitt tredje hem, gymmet.
Skriver mer imorgon!
Kram!