12

Jag har tyvärr ingen bild till inlägget men jag fixar det till senare inlägg! Idag slutar jag nämligen 12 och jag kunde inte vara lyckligare! Jag har alltså bara två lektioner! När jag kommer hem ska jag tjocka med pepparkaksdeg och plugga! Blir en extremt skön dag!

On my mind

Jag vet att det blir så ojämnt bloggande här, men det är inte min mening haha, det är bara att tiden tar slut. 

Jag har iallafall bestämt mej för att ändra mina matvanor. Jag var relativt nöjd med mej själv i somras efter några månader med en PT. Så nu är det dag att gå tillbaka till de vanorna och se till att nå mina mål! Amelie lovade att peppa mej när vi väl är på gymmet. 

Håll tummarna!

Kaffe, min kärlek

Idag blev det lite sol, förvånar mej fortfarande att himmelen blev blå! Inte sett sol på hur länge som helst, bara varit grått med regn och äckel. Idag har jag pluggat (ännu mer) och jag har kollat på Frozen, ÄLSKAR DEN FILMEN! Ja jag vet att det är barnsligt med Disney, men det finns inget bättre än Disney. Action, typ Ironman, Marvels filmer, ligger tvåa haha. 
Hoppas ni får en bra söndag! Jag är ledig imorgon så ska ta mej in till stan och träna annars bara sova! Får väl slänga in lite plugg oxå!