MÅSTE MAN VARA SMAL?

Nu äntligen tar jag tag i inlägget jag tänkt på i kanske 1 månad. Måste man vara smal? Jag ser ju hur tjejer som är 10-12 år YNGRE ÄN MEJ vill gå ner i vikt och vara smala. 
Jag har inte många tjejers drömkropp. Jag har inte smala lår, jag har inte platt mage, jag har inte en vältränad kropp, men vad i h*lv*t* behövs det? Jag tänker inte sluta äta, banta eller massa andra saker för att bli smal. Jag kanske inte är supernöjd med min kropp men jag är faktiskt nyttigt tjock/smal. Jag menar inte att alla som är smala är "fula", jag tycker ala är vackra men tycker att det börjar escalera. Det är inte bra att 6 åringar vill vara smala... De som tycker det har något fel. De är barn och ska få vara barn. 
Hoppas ni alla förstår vart jag vill komma med detta, altså inte trycka ner någon utan styrka andra.

BLÄ BLÄ

BLÄ BLÄ vad dålig jag har varit på att blogga och dessutom kass i skolan... USCH! Jag har inte känt att jag haft tid med något av det. Jag har jobbat, varit med kompisar och jag har inte känt att plugget eller bloggen varit priotet. Jag var med Elin efter skolan och jag känner att jag vill in och shoppa.. Men måste ju spara pengar eftersom att det snart är studenten! Haha jag bara klagar! Jag kan säga en liten sak till för att verkligen klaga, jag är fortfarande olyckligt kär. Men har underbar familj och härliga vänner så det finns ju solsken även i denna historia haha!

Nästa: plugg

Nu har Emilia åkt för att jobba, men innan hon åkte fixade jag en pannkaksfrukost igen. Det är ju så gott! 
Resten av dagen kommer bestå av plugg, jag trodde jag skulle träna oxå men såklart så har jag halsont.. Jo men jösses vad kul det är. Längtar något otroligt tills det försvinner!